• VZW De Vierschaar

    Wij bieden een platform aan waar plaats is om op een creatieve manier te werken.

  • VZW De Vierschaar

    Verblijf in een rustige, landelijke omgeving aan de rand van Lokeren.

  • Verhuur van feest- en vergaderzalen

    Door onze strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, zijn wij het trefpunt voor al uw evenementen en vergaderingen. Ons domein is omringd door een prachtige tuin.

 

 

De Vierschaar VZW

 

Reeds ruime tijd zochten wij naar een geschikte locatie om onze idee├źn letterlijk te funderen en te ontplooien.

Aan de Vierschaarstraat 31 in Lokeren, vonden wij de ideale stek om onze plannen concreet uit te voeren. Onze infrastructuur geeft ons daarvoor uitstekende mogelijkheden.

De VZW heeft tot doel een platform te bieden waar plaats is om op creatieve manier te werken aan en met de diepere natuur van de mens, met mensen. Naast het organiseren van huis-en tuinconcerten, grafische expos, creatieve en energetische workshops laten wij ook ruimte voor externen, verenigingen en bedrijven om van onze ruimtes gebruik te maken.

Wij wensen binnen een mensgerichte omgeving onze bezoekers en de plaatselijke gemeenschap actief te betrekken in een klimaat van rust en geborgenheid. Dit moet kunnen in een balans tussen lichaam en ziel waar eenvoud de sleutel is om om de verbondenheid met zichzelf, de ander, de samenleving en de spirituele dimensie te verstevigen.

Wij verwelkomen u graag.

Christine & Lejo, Els

 

BEKIJK ONZE ACTIVITEITEN